Både de ena å de andra.

Idag har jag hunnit med både de ena å de andra. Jag har tyvär inga bilder för min data vill inte överföra bilderna från mobilen, så jag slänga in ett par gamla. Jag och Britta tog oss en tur idag, lovely. Innan de hade jag en kund. Innan de han jag ta mig en titt på min nya serie ;) 
Har även hunnit med att spänna hagen och hänga tvätt och laga mat. Till och med Herr Birk Borkason fick sig en makeover på trimmet. Å nu har jag precis lagt in en snus och duschat. Och, vi får inte glömma min kopp kaffe, MMM!
 
 
 
  
 
 
Och på tal om ingenting, i förrgår vann jag på trav! 
 
 
 

Nu har jag inte tid

för jag ska äta! och klippa pudel nosar.
En vacker dag ska jag skriva något igen. Men nu har jag inte tid :)
 
 
 
 
 

Jahapp jahapp

jahapp....
 
Här är min dotters katt Tösen. Efter ca 10 timmar hoss veterinären är hon äntligen hemma hoss oss <3 
 
Hon har troligtvis blivit uppjagad på taket ännu en gång av den oranga kattfan (som kommer hem till oss varje dag, pissar på hästtäcken (som tur inte mina hästtäcken), pissar på hö´t, verandan, slåss och bokstavligen spöar skiten ur alla katter på gården (både kastrerade hankatter och stereliserad honkatt) troligen har hon då halkat uppe på taket, alternativit blivit påkörd från sidan. Lårbenet var så pass ur led och svårt att få tillbaka då de låg bakom eller under beckenet (kommer inte riktigt ihåg vad vet sa) att hon fick stanna hela dagen. Hon skulle egentligen få komma hem 4-halv 5 så då åkte vi in. Men då fick vi åka hem tomhänta, utan Tösen. 2timmar senare hade hon lyckats få tillbaka benet. 
Jag blev lite smått nervös (rent utav skitnödig) när vet började räkna ihop vad det skulle kosta. Men hon gav oss som tur va ett väldigt bra pris då hon visste om att det inte var den bästa månaden att illa sig på :) Men min plånbok blev ändå lessen.
Nu hoppas vi att benet ligger kvar och Tösen får tills vidare i 3veckor hoppa på tre ben och ha sitt onda ben upplindat. Totalt tar de 6veckor att läka helt!
Hon va superduktig när vi kom in imorse, vet fick ta på benet utan "problem" katter brukar ju ha en tendens att sätta klorna i en när de blir kinkiga och har ont, men inte Tösen inte:) hon skrek bara stackrn när vet kände på de :( själv fick vi knappt peta på de hemma. Hon sa inte ett pip eller gjorde motstånd när hon fick lugnande i en spruta,hon låg i sin bur som om det brukar va nått hon får varje dag :)
 
Tösen för oss är en väldigt speciell katt så jag är glad att det har gått så bra som de ändå gått. Det är min dotters alldeles egna katt, dom är nämligen födda på samma dag. Tösen älskar Annabelle, när de va små (mindre) haha, sov de i vagnen tillsammans. Annabelle får dra och slita i hon hur mycket hon vill för Tösen (jag sätter stopp för de när hon blir allt för hårdhänt) om hon tex råka luva na i örat säger hon inget, hon kan sitta och dra i tassar och hela katten och Tösen säger inget, hon har till och med råka dra av Tösen ett morrhår! hahah :) Och katten säger ingenting:) dock blev hon lite förvånad då och titta på sitt morrhår som låg på golvet :) Hon lekar aldrig med klorna med Annabelle heller :) Det är precis som dom är gjorda för varann! :)
 
  
 
  
 
 
 
 
 
 

Full rulle :)

Full rulle från morgon till kväll :) Idag blev blev det massa mys med djuren. Och min syster kom på besök, för att låna datan... hahah. Både dottern och hundarna sover, lilla tjocka Micke ligger och snarkar, och katterna ligger och kramas i andra soffan :) 
Har hunnit med att träna idag fast gubben är iväg till Värmland. Nystädat är de hemma också :) Imorgon ska jag baka. 
Annabelles favorithund (efter Micke) kom hit en sväng idag.  
 
Nu ska jag njuta av en kopp te och Elementery here I come! sen ska vi ladda batterierna tills imorgon :) Trevlig kväll! 
 

Hoppla pålle

I förrgår gjorde Britta sitt första galopp ombyte. Idag på vägen hem gick vi förbi en gubbe som hoppa fram mellanåt med sin oranga jacka och motorsåg i skogen, mycket stolt! När jag köpte hon för snart 2år sen kunde hon bara springa rakt fram, inte stå still mer än 2sekunder MAX, hon slog med huvet och var rädd för precis allt, till och med stenar som hon själv sparka iväg. 
Jag och Annabelle har preics ätit kokt korv med bröd, skit gott! Dock snodde nästan hon allt mitt bröd haha. Nu har hon precis somnat i mitt knä och jag sitter och halvsover och tittar på Elementary. 
Micke fick sig en makeover idag. 
 
 
 
Nu blir de lite såndäringa The Originals och en snus! Men först ska ja släpp en prutt.  
 

Serie maraton

Suttit och chillat i soffan som det fint heter, halva dagen idag. Serie maaaraton!! :D Och städat, plockat undan lite kläder, som tar platts, så nu kan jag köpa nya kläder som tar platts. ;) Har precis druckit upp min kaffekopp så nu är det dags för en ny!
Nu på kvälln har de regnat så hästarna var ganska glada när dom skulle få komma in. Annars kan jag ibland få springa upp i skogen och hämta dom. 
 
 
 
 
 

Fan, gött väder ute idag!

Äntligen kan man sätta ner arslet. Haft full sjå både idag och igår, nu har ni nått att suga på ett tag! 
Jag är så jäkla kaffe sugen! Nu ska jag hämta en sådan däringa super god kaffekopp! M M M!
På sistone har de vart fullt av okänt folk som lagt till mig som vän på facebook, typ från Bulgarien, tjotahejti och världens ände. De finns en anledning till varför jag bor ute i skogen.
Duscha, äta macka och sen sova. 
 
 
 
 
 
 

Fika på fika

Idag har jag och Annabelle vart och hälsat på min mormor och morfar, och så klart fikat! Så fort kak fatet kom fram satt hon och slicka sig om läpparna och smaska hahaha! :) Brås på mor sin! ;) 
Sitter och tittar på en transa på youtube just nu, mycket intressant! 
Imorse när jag vakna hade jag en sån där Harry potter arm! Vet inte i vilken av filmerna de är men, men när han bryter den och någon försöker trolla den till rätta. Så kändes min arm! Den stackarn hade somnat helt och hållet.
Nu ske ja släpp en fis och gå å lägga mig! Gonatt och trevlig helg.  
    
 

 
 
 

Siesta

Efter 5 och en halv timmes (ca 6 timmar med pauserna) är vi äntligen hemma. En mini semester va precis vad vi behövde! Dock var inte någon av hundarna så glada när vi va borta. Dom väckte huset imorse kl 4, hela kören sjöng i tackt och i otackt. Fast dom släpptes ut länge åt gången och sedan släpptes in hade dom lämnat en liten present här och var. 2 av hundarna åt knappt. Alla låg på övervåningen mesta av tiden, tills jag klev innanför dörrn (när vi kom hem gick sambon in först).  När jag släppte ut dom på gården stog alla 3 på rad och kissade.
Annabelle blev jätte glad när hon vi kom hem och hon fick se hundarna, hon hade lite hemlängtan.
Bilfärden både dit och hem blev hon åk-sjuk, som tur va hade jag tagit med "några extra tröjor" haha 5stycken och allihopa behövdes!
Jag har både fått god köttfärspaj, köttgryta och jätte god hemlevererad pizza! Dock skrämde pizza budet livet ur mig när hon kom. 
Va superfint väder nere i Västervik! Och Annabelle och gammel farmor hade jätte kul. :) 
De finns en super rolig netto affär där nere som har precis allt, typ. Allt från mat, chips, godis, strumpor, hästgodis, kläder, ljus, ja typ allt, till och med snus ;)
På vägen hem när vi hade fått lov att stanna för en paous köpte jag en kopp kaffe, för 20kr!!!! Tur som fan att den var god! M M Mm va god den va! Men aj aj aj vad de sved i plånboken....
Direkt när vi kom fick jag storstäda, dörren till sovrumet hade åkt upp, då passa katten på att sova av sig allt grus i HELA sängen. Nån av hundarna hade spytt ett par gånger, en annan hade både gjort nr 1 och 2. Dessutom hade dom utan lov gjort ett helt grustag här uppe, och i sofforna, och i trappen, med blöta små fötter. 
Nu ska jag vänta på att mitt hår ska torka efter min livs längsta dusch, sen ska jag hopp i säng annars blir jag så jävla ful och håret blir som en sne pannkaka! 
 
 
 

Hemma på gårn

Äntligen lite sol! Som jag saknat den! Nu börjar snön försvinna! Bort bort, chas! Inte en enda snöflinga hör inte hemma på min gata!
Hundarna fick sig en långpromenad idag, som tacken för de släpade dom nog in varenda gruskorn från byn..
Britta och jag tog oss tidigare idag en mysig skogstur, hon fick trava av sig ordentligt och på vägen hem övade vi galopp från skritt, både höger och vänster sitter som en smäck!
Just nu ligger Annabelle i mitt knä och sover, älskade unge <3 Finns nog inte ett enda band i världen som är så starkt som kärleken mellan mamma och barn.
 
 
Imorgon åker jag, Annabelle och Jocke ner till Västervik och hälsar på hans farmor, och lilla Annabelle får träffa sin gammel farmor igen. Inte alla som hinner träffa sina barn barns barn, och vi har hunnit med ganska många gånger iaf :) super kul! Och godis påsn är full och redo för en lång road trip! :) 
 
 
 

Klockan går så satans fort och jag har bara min macka

Satan vad klockan vart mycket nu då! Känns som jag satte mig här för en kvart sen haha! Nu börjar jag faktiskt bli lite hungrig..Igår åt jag så mycket chips att de inte fick platts nå mat hahaha! Och idag glömde jag äta riktig mat. Så i helgen överlevde jag på chips och macka, snacka om survivor! Kan tillägga att det fanns en och annan choklad bit med också.. :) 
Just nu har vi 2 löp-tikar i huset, min och en annan. Båda mina kastrerade hanhundar har "glömt" att dom är kul lösa..
Har vart vaken mer eller mindre sen halv 4 imorse. Nu börjar ögena bli trötta. 
 
Senast igår va Mrs Bambi här och åt frukost. Tycker de är jätte mysigt att den kommer hit. 
 
Nej, hopp i säng nu! Men först en macka! och en kvälls kiss för hela ligan!
 
Har tyvär inte några nya bilder. Slänger in En bild på mig och min gamle vän, denna häst kommer alltid vara min kärlek. Min Robban vad jag saknar dig <3 
 
 

Kalas

Äntligen är det någon som fyller år! Jag och dottern har vart på 2års kalas för min systers son. Efter både kakor, glass, maränger och tårta med kaffe tä är jag mätt i magen. De blev vi båda hahaha.
Fick låna ut Britta som barnponny så ungarna fick åka några varv på gården. Sen tyckte dom att moster skulle rida så jag fick å hoppa upp ett varv. 
 
Precis vart ut och fin åkt lite med biln, hämta min sadel, handla, handla igen på nästa affär ( men dom hade ändå inte de jag skulle ha, handla igen imorgon.. ) tanka. 
Min ena hund löper, min andra hund står på sidan och torr juckar fast han är sedan flera år tillbaka kastrerad. Katten välte matskålen frön fönstret. I övrigt har jag ont i ryggen och ena skulderbladet. Jävla kärring som sover snett! 
 
Har vart vaken sen typ halv 4 imorse..då va de dags att gå upp tyckte Annabelle..med barnet i famn sprang jag på toa, där i köket sitter my love och rullar chokladbollar! haha, stackarn kunde inte sova inatt för han fastna vid datan. Söt som han är sa han att jag kunde ta sovmorgon så tar han ut hästarna, JAAAA TACK!! hopp i säng! :D 
Sen halv 4 till ungefär klockan 8, låg Annabelle och drog mig i håret. De va den sovmorgonen de. 
Jag har sovit 2 hela nätter på snart ett år xD 
 
 
 
Igår blev den här lilla rackarn nyklippt. Imorrn är det hundarnas tur!
 
 

Ett minus

Saker jag tycker mindre om
 
Super negativa människor är precis lika hemska som super SUPER överdrivet sociala och glada ( då menar jag en sån där människa som hörs heeela tiden med sin super exalterade röst som nästan hänger över en och munnen på denne går från ena örat till andra örat och allt som kommer ut är egentligen bara pladder pladder pladder för den är så överdrivet social ) uch! Det har jag verkligen svårt för haha ^^ 
 
När min snus är slut. 
 
Sånt här jävvla klet nästan alla tjejer/"damer" använder i ansiktet, fondation, puder och allt de heter. För det första ser de torrt ut. Sen när det ska in med flera nyanser, en på näsan, en under ögonen, en till strecket på kinden, och en till resterande delar av ansiktet, tyfis ?? Jag tycker att det rent ut sagt ser äckligt ut på nära håll. 
 
Ouppfostrade hästar, kan va som en dålig dag på gymmet ungefär. 
 
Falska människor, uppskattas väll egentligen inte av någon? 
 
Hundhår, HATAR det, med hela mitt hjärta. Fast jag är hundfrisör :P 
 
Lösnaglar
 
 
Sönder färgat hår..varken fint eller snyggt. spelar ingen roll vilken färg.
 
Människor som är så pass fixerade att passa in att..de är de enda dom gör. 
 
Målade ögonbryn ( sånna här tjocka och stora. små streck som ögonbryn är inte heller snyggt ) 
 
När allt är vitt. ( hus/rum, rum i hus, alla rum i hus ) ALLT från golv till tak och "innehåll", möbler, icke möbler. Vitt är jätte fint, och ser väldigt fräscht ut, men när allt är vitt förutom typ en kaffekopp som kanske kan ha några blå eller rosa blommor på är det inte snyggt längre.
 
Super höga klack skor.
 
Halft genomskinliga kläder. Vart tog resten av tyget vägen?
 
När någon äter upp mitt godis, eller matlådan man sparde och är så grymt sugen på. Tomt, tomt tomt tomt.
 
När någon badar sin hund en gång i veckan. Det är vanligare än vad man tror, speciellt bland utställnings folk.
Skulle aldrig falla mig in, möjligtvis en gång i månaden. 
 
Folk som dränker sig i parfym. Ett eller två sprut, beroende på hur mycket det luktar, helt ok. Men när du gick för typ en halvtimme sen och de fortfarande luktar kanske du ska ta en dusch, eller två istället, om du nu luktar så illa att hela flaskan behövs.
 
Att vänta på folk som ska och "måste" sminka sig/platta/locka håret hundra år. 
 
Kryp, jag tycker inte om kryp av nått slag.
 
När någon säger "gud vilken snäll häst du har" efter att dom tex har fått ta in den från hagen, hållt på och borsta och greja, prova rida. Så berättar dom hur "hemsk" deras är. "så där skulle jag aldrig våga göra med min". Visst jätte kul att höra att han/hon är snäll osv, men de har vi jobbat fram. Många tror att "snälla" hästar föds med att dom redan kan allt, att dom vet hur man ska uppföra sig m.m. Kan jämföras ungefär som att hunden lär sig inte själv att den ska gå fint i koppel. 
Och absolut, vissa lär sig fort, andra tar mer tid. 
 
Fisk. Jag är inte alls ett stort fan av fisk, men de har blivit mycket bättre än innan :) jag tycker dock att mycket fiskrätter, typ gratänger luktar jätte gott! 
 
Lukten av katt (skit och kattpiss)
 
 
 
 
ja...jag hör nog inte hemma i Stockholm iaf :P :) ;) 
 
Och jag har tyvär inte så många nya bilder då min telefon och laddare halft brann upp under en laddning förra veckan av batteriet, så slänger in några jag har i min ljuslila rosa data som inte alls matchar varken min soffa eller mina gardiner. 
 
 
 
 
 

 
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hmm hmm hmm.. :)

Koka ägg eller icke koka ägg..de är frågan.
 
 

RSS 2.0