Sista fredagsmyset

Sista fredagsmyset va igår, för år 2016! ;) Idag är de lördagsmys ända till efter kl 12.00 Chips, godis och julmust!
 
https://www.youtube.com/watch?v=joWd2P-6keM
 
2017 blir jag tvåbarns mamma, en flytt är inplanerad, vem vet, kanske kommer de en havremoppe också? De vet man aldrig! Just nu sitter jag på hastnet dagligen, men nästan inget faller mig i smaken, som är som baken.
Jag vill ha just de där lilla extra!
En kort beskrivning på min häst : snälla kloka bambi ögon, färg spelar ingen roll, svarta knän, rund rumpa, svansen ska inte gå in mellan skinkorna, modell något grövre, ganska kort och kompakt hals (men inte för mycket) är de en skäck ska den se ren ut i färgen (alltså inte som om man kastat färgen hej villt) inte för lång rygg. 
Och på tal om inget hade jag 5+ grader ute idag, inte en snöflinga i sikte! 
 
Snart får jag se många fina smällare och raketer! Hundarna kunde inte bry sig mindre..ingen av dom reagerar ens. Alla 3ligger och sover helt obrytt, en på rygg och snarkar för fulla muggar! Dom andra 2ligger raklånga på sida helt avslappnade :)
 
 
 

Pluss grader

Trött och sliten, men vad gör de :) 
Alla sover och är nöjda och glada :) snart dags för mig och gubben att hoppa i säng också. Men först, lätta på chips skålen! 
Idag va de + grader ute, skönt att skiten försvinner, tyvär drar hundarna in lite extra skit när de blir slask..men men. Tur man är rustad med både mopp, sop och dammsugare! 
 
 

Nu åker granen ut

Nu är julfirandet slut. Har haft en fullkomligt perfekt jul. Åkte till svärfar idag och åt lite (mycket) julmat. När vi åkte va det bar mark, när vi skulle dra oss hemmåt kom de en halv snöstorm..åkte 50km/h över halva vägen. 
Nu blir det te och choklad och en dålig film som jag trodde va skit bra. 
 
 
 
 
 

När serierna tar slut

När serierna tar slut får man skarva i med Vampire diaries. Igår gjorde vi ett pepparkakshus och idag fick Annabelle gå lös på de. Smartisarna gick åt först 😊
Alla julklappar är inhandlade och hundarna ligger i soffan och snarkar..jag å snart.
Igår gjode jag min suuuper goda korvgryta. På måndag ska jag skicka in ansökan till min utbildning. 
Fick i mig en väldigt god kopp kaffe idag, snart är de dags för en tä! annars får gubben titta film själv ikväll 😅 som alla andra kvällar. Slocknar jämt på soffan, hinner se max halva fllmen innan ögonen åker igen, i förrgår ca 7minuter. Så chill är de att vara mammaledig större tiden 😂 men idag ska jag vara vaken till kl 9!!!!
 

Vi syns när vi ses

Somnade på soffan redan vid halv 9 igår kväll. Vaknade runt 1 och hoppade i säng. Sedan blev jag väckt av tåget som går 50m? från vårt hus..dallrar i både fönster och golv när de kör förbi.
Fick sova till 7.30 för Annabelle, då bet hon mig i handen haha. 
 
Har funderat ett tag på om jag ska börja plugga igen. Har hitta en intressant utbildning som är ungefär 1,5år. Ska ringa till vuxenutbildninen imoron. Jag kommer självklart att fotsätta med mitt hundtrim.
 
Nu har Annabelle somnat och sover middag, troligtvis ca en timme som vanligt. Skönt att vila örena en stund. Än så länge har jag bara hunnit med att gå ut med hundarna, hängt tvätten, slängt i en till maskin, gett mig själv och liten frukost, tränat och kollat efter mer utbildningar.
 
Gud vad jag saknar hästarna, inte bara själva hästarna, utan livsstilen. Lukten. Skogen. Allt man gör runt om. De är verkligen ro för själen.  
 
Snart dags att börja med maten. Igår va jag och Jocke iväg och handla julklapp till Annabelle. Hälsade på hennes farfar, och min mormor och morfar. 
 
Sålde min kära baslåda med slutsteg förra veckan. Bättre att den kommer till användning av någon annan är står här i källarn och samlar damm. Den får ju ändå inte platts längre för barnvagnen. 
 
 
Idag har jag bara en hund, en kavalier som kommer in för putts och kloklippning.
 

Dom däringa fem bilderna

Här kommer mina favorit fula bilder! 
 
https://www.youtube.com/watch?v=gpylHsdk824
 
1. My seceret flirt face!
 
2.
 
 
3.
 
4.
 
5. Min sambo och jag, som klippta och skurna för varann! <3 
 
 
Jag ger mig själv tummen upp och ett väl godkännande! Och en god kopp kaffe!
 

RSS 2.0