saknar

Ord kan inte beskriva vad jag längtar ut i skogen. Till friheten, till fåglarnas kvitter och känna hur underbar naturen gör en. 
 
Nu har jag intagit sänglänge med liten som snott mobilen och lyssnar på blinka lilla stjärna på youtube. Den lille i magen försöker ta sig ut med både en rak höger och en sne vänster och ett antal karate blandat med kung fu sparkar. Gubben sitter å spelar. Men inte länge tä! hähä! ;)  nu behöver jag snart något att tugga på. Han med för den delen, så fort lilla damen somnat. Hon vaknade och blev jätte pigg efter att hon somna i bilen på vägen hem från pappa. 
 
Idag nös jag så jävla hårt att jag sträckte ljumsken. Snacka om gammal...men mest skyller ja på foglossning ;)
 
 

snart kan de va dags

Känner mig som en strandad valross. Hinner bara gå ifrån toan och sätta mig så är jag lika pinknödig igen. Vaknar flera ggr om nätterna för magen hänger inte med runt när jag snurrar, hehe. Vissa stunder behöver den en egen kudde. Jag tror inte den här bebisen kommer hålla sig inne 7,5vecka till..Börjar få ganska mycket sammandragningar, speciellt när jag gör något. Så nu ligger jag mest i soffan och kollar serier. Lucifer är en riktigt bra serie. Så fort liten har somnat ska godis skålen fram och avsnitt 5 på!
Den lille i magen sparkar så hårt att jag blir helt öm i magen, så ligger den jämt på samma ställe.
 
 
Och innan den sista ska vi ha flyttat klart ut härifrån. Jag packar och gubben lyfter, sexigt!

Chips

Just för tillfället sitter jag i sängen och aggressions äter chips så de kommer ut genom örena. 
 
I övrigt är jag fruktansvärt trött i kroppen, går på autopilot dygnet runt. Magen växer så de knakar. Lite iaf. Va hoss b.m i förrgår och magen låg precis på sträcket och bebisen ligger snett långt ner då blev avrådd från att jobba med trimmet nu. Vägde mig också och jag är helt bombsäker på att jag vägde 6gram mer förra gången "vi" vägde oss. Jag har i uppgift att ta de extra lugnt nu. Så jag klöpp min ena egna hund idag. 
 
De är pluss grader ute så man förfryser inte näshåren när man går ut med hundarna nu. 
Jag som hade tänkt kolla på film, så fanns de naturligtvis inge batteri i surfplattan..
 
Jag är så otroligt sugen på tårta
 
 
När magen är så stor att den behöver en egen kudde...
 
 

RSS 2.0