Lilla du

Lilla barn du sover och drömmer så lugnt, när jag rör vid min mage så rör du dig lugnt.
 
Jag står ofta vid din säng och drömmer mig bort att du redan är här, med ett otroligt leende på läpparna och en otroligt varm känsla inombords. Kollar på dina kläder och längtar mer och mer. 
Jag längtar och längtar tills du vill komma ut. Att få hålla din i min famn. Känna dina hjärtslag mot mitt bröst. Att få se din far lyckligare än någonsin. 
 
Du fyller redan upp hela luften med kärlek
Jag längtar tills du är redo att träffa oss, min, våran, lilla älskling 
Lilla vän du är pappa och mamma i ett <3
 
 
 

Mmmmm

   
Kaffe, chips och dipp med nyklippt hår efter en underbar ridtur i de soliga vintervädret med höfterna på platts!
 
Jag har åkt land och rike rynt samt efterlyst min favorit choklad, så har dom slutat med den...hä blir de då inge mer MMMmmmarabo. Nejdu! 
 
   
 

yesterday evening

Va och titta på curling igår kväll, stirra nästan ögena ur mig, i 4 timmar. Tur luren va med, synd bara att batteriet tog slut.Men jag fick se min snygging spela! Min rygg tog nästan död på mig, tur att mitt paket ligger på posten och är på väg :D kanske det blir lite bättre eller iaf skönare. 
 
 

4månader kvar

Som vanligt har jag ingenting att säga här förutom att idag ska jag och min babe hämta ett skötbord :) Sängen är på platts likaså vagn och bilbarnstol  och en massa massa kläder och andra saker :)
 
 
I may be the one carring the baby, but you are the one who carrying me <3
 
 
Byxorna krymper och magen växer, snart får ja gå naken hahahah.eller så får jag köpa en potatissäck och dra över huvvet, Jennifer in das potatissäck;)   
nu ska jag fortsätta dra lite i toalettsnöret så att det inte går att spola sen, som jag är såå duktig på:D så han har något att fixa när han kommer hem, haha;) 
 
 
 
 

Min Fjellans Britta

 
en bild från i sommras :)

RSS 2.0