Falskalarm

Igår åkte vi in till förlossning, men de va bara lilla tjejen som lurade oss :) Ringde in och förlossningen sa att vi skulle komma in, blev några undersökningar och allt såg bra ut, hon låg så sött och sög på tummen :)
 
men hä kändes lite snoopet må jag då säga :)
 
 

Orkan i snoken!

Nyponsoppa, hä ä grejor de! 
Solen är fortfarande uppe, bra de för annars hänger jag upp den där. 
Täppt i näsan, trött och mår illa. Låter som en hel virvelvind när jag andas. Illamåendet kommer oftast bara på kvällen som tur är, ännu bättre är att det inte är lång tid kvar nu :D 
Magen är så stor nu att hon sover nästan på en egen kudde haha, väldigt skönt och avslappnande att ha ett mjukt stöd mot magen när man ligger på sida. 
Imorgon ska det hämtas en madrass till våran prinsessa så hon även sover som en sådan <3 Jävla Ikea here I come!!
 
Nu blir de la popcorn och lite film efter hästarna har kommit in. 

Movie time

Jag har för tillfället så lite att göra på dagarna att jag inte hinner något alls känns det som, hur nu de går ihop, höhö. 
Imorgon blir det att skruva ur brodd, tur Britta redan börjat själv haha.
Just ja, igår fick vi även veta att dottern vänt sig neråt redan :) längtar ihjäl mig snart!! 
 
 
 
 
 

Nämen nudu

Medans andra pluggar matte ligger jag och och min stora mage med en fet godispåse i sängen å ska kolla på Dexter. Sorgligt nog surrar det en gigantisk snusk fluga i taket, sån där äcklig jävel som inte flyger iväg om den landar på en, sist jag fick besök av en sådan fick jag, trotts min hungriga mage, i panik offra mackan och smula ner sängen. dom vackra blå trodde det var en stor spindel som satt på handen å vägra kliva av..
 
Idag har vi vart hos barnmorskan igen och mätt och lyssnat på mage och miraklet, super bra och perfekt som alltid:)
Innförskaffat ett par till mammabyxor, vilket var väldigt behövligt då magen växer och byxerna krymper:) Måste dock in i laburinten Ikea inom snar framtid och hämta en madrass till hennes lilla säng.
 
 
pusspuss puss puss puss puss my love <3

RSS 2.0