Vinterland

Snart jävlar kan man plocka blåbär! Men tills vidare får jag nöja mig med min kaffekopp som jag i skrivande stund håller i högsta hugg. 
3utslagna små hundar ligger vid sidan om mig i soffan och snarkar och grymtar. 
 
 
 
Någon vill visst komma in :)
 

Tisdag

Snart är de sommar snart är de sol snart ä de koskit i hagen! och massa hundbajs på gåården!
 
Nu ska jag ta mig en ordentlig titt på ett avsnitt av serien jag inte kommer ihåg vad den heter.
Min kära vän netflix, vad hade lilla jag gjort utan dig? :) 
 
 

Här saknas det minsan inte en rubrik

Ligger i soffan med en skitful hund i knät och sega ostkrokar. Hände en läskig grej när jag va på toa nyss, och de va inga häftiga luftväxlingar ;) Kändes som bebisen "trilla ner" och börja trycka å trycka men som tur va så vände underverket på sig bara längre ner än vanligt. Får hoppas att  stannar ett tag till i magen iaf:)   
 
Snön har för de mesta smält bort nu, annars hade jag en fundering på att ta min dunder hårblås å blåsa bort skiten, men nu slipper jag slita på den ;) och det är bar mark på väldigt många ställen, så Kajs är nöjd:)
 
Idag fyller min lilla tant 11år:) 
 
 

*************

Jobbat. Bytt åt alla tre kaniner. Lunchat hästar. Gått promenad med alla 3hundar. Hängt tvätt och tvättat ännu mer. Diskat. Diskat å diskat, den förbannade stekpannan. Dammsugit med mina goda doftkulor. Torkat golv så de luktar så gott att man kan slicka på det. släppt ut systers hundar.  Slängt sopor. Bakat chokladbollar, tigerkaka och kladdkakemuffins och ätit smet. Lagat mat. Klippt ena hunden. Sovit middag. Druckit kaffe. Sprungit upp med ett hästtäcke till syrran. Duschat. Nu ska jag fan sätta mig å skita!
 
 En bild från alla hjärtans dag:)
 
Favoriten i brunröd :)
 

Februari

Sitter i soffan och luktar på mitt nytvättade hår och känner på bebismagen som lever sitt eget lilla liv.
Den växer så de knakar! Snart får jag kravla mig upp svärandes på mornarna för att komma upp :) 
Idag har jag troligtvis lyckats få med min prins på en härlig ridtur om solen kommer fram, lovely! 
Så skönt med helg, även om jag inte jobbar länge alls på dagarna längre, men med en bebismage som ständigt växer och som ska hänga med överallt blir allt lite jobbigare och tyngre.  Men nu är det snart inte lång tid kvar :)<3
 
Just nu sitter jag och tittar på massa islandshästar, gudomligt vackra varelser! Fortfarande sugen på en sån;) innan jag dör ska jag ha haft en sån i min ägo! 
 
min ena katt Gargamel 
 
 
 
 

Playground

Sett världens coolaste handfat idag! Ett lysande handfat! Pojkvännen kolla på ny skola och jag följde med och snokade runt, fett coolt! Typ lite Harry Potter skola :D  Dörrar som öppnar sig om man skannar av ögonen :D 
Annars har jag bara spräckt byxorna och jylfen går inte att få upp på alla längre..:)
 
 
Min monsterkladdkaka
 
 
nu ska jag gå och snarka lite på soffan 
 

RSS 2.0