Klagomål

Idag gick jag, Jocke och Annabelle till lekparken, som ligger bakom grannens hus, så hon fick gunga och sen åt vi kakor och jordgubbsaft. Annabelles kompis kom också dit och busa en stund. 
 
Så kommer vi till de "roliga" vi bor ju inte helt själva i huset, vi bor på övervåningen, delar kök och badrum, tyvär. Och dom där jävvla soporna. Nu står dom utanför dörrn istället för innanför andra hallen (2ingångar) dom har alltså stått där ett par dagar och mitt tålamod är slut så jag bestämmer mig för att åka och slänga dom fast de inte är vi som ställt dom där. Efter påse nummer 2 ser jag hur de kryper under påsarna. Ja då är de flughelveten som laggt ägg som blitt tä larver. Ropar på gubben för jag behöver klaga av mig lite. Han hämtar sopsäckar för de där äcklet skjutsar jag inte runt på i biln. Lyfter på påse nr 3, där KRYLLAR de av fluglarver, samma under påse nr 4 som va den sista i högen, men inte den sista på trappen. Nu har alltså dessa små äckeln panik och kryper å borrar sig ner för glatta livet i yttermattan vi fint lagt där så resterande i huset kan gnugga av sina leriga skor innan de går in, på golvet jag både dammsuger och moppar åt ALLA. 
 
Ja, jag är ofrivilligt husets städtant, och de är jag fruktansvärt trött på. Jag menar, ser de andra att jag dammsugit, torka golven, cillit bang´at spisen, ja då behöver man inte traska på raka vägen in med leriga/spåniga/grusiga skor som har halva sanduttaget i skorna. Man kan då också torka av spisen efter man stekt de man nu stekt som skvätt nästan ända upp tä taket. Men näääh, de är kvar där tills jag städat bort de, oavsett om jag låter bli att städa på typ 2veckor. 
 
Personligen är ja ganska pedant. Lyfter du på en sak och ställer den snett är jag snabbt där och rättar till den. Jag har faktiskt ställt mina grejer som jag gjort av en anledning. Tvätten ska ligga i tvättkorgen (iaf de mesta av den), spis och micro SKA va rent, precis som att inte soporna ska svämma över som en tsonami. Hundarna torkar av tassarna i regnit väder. Katterna ska INTE vara på bordet, absolut inte på spisen och bänken. Saker ska inte ligga och möggla. Kattlådan ska vara ren. Jag vill ha de rent och frächt, så gott de går. Ibland blir de självklart smutsigt här å var men så är de när man har djur och barn, de gör absolut inget, men de behöver inte va som en kontejner som förfallit. De händer så klart att jag råkar släppa in hundarna med smutsiga tassar eller att Annabelle kastat nyponsoppa lite här å var eller att jag glömmer sopa av mig hö eller har lite spån i skona som jag glömt skaka ur. 
 
ÅÅH!! Nu orkar jag inte skriva nå mer. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0